Ole Nørgaard Andersen - den værste formand i højskoleworld

Ole Nørgaard Andersen(ONA) er en meget gammel og træt og fornærmet mand. Han ved intet om IT, SoMe, og fx emails, samt pædagogik, moderne skoledrift mv.

HåndVærksRådet(HVR) sender nogle folk til vores bestyrelse(BH-best) og repræsentantskab(BH-rep), og dem har vi ikke været for heldige med. Det er ONA et alt for godt eksempel på.

Oldgamle ONA fortæller altid en sjov historie om, hvordan det er at være iværksætter og selvstændig, men ONA er ikke iværksætter, han har arvet alt.

Under krigen var HVR pinligt glad for tyskerne, som lagde mange ordrer ved håndværkerne, og man får den tanke at ONA´s far kunne være een af dem som arbejdede for tyskerne, altså at han var værnemager, kun en strøgtanke, ikke en påstand. Men det ligger lige til, for ONA opfører sig diktatorisk, sortskolsagtigt og ultra udemokratisk, altså fascistisk.

HVR har ingen øvre aldersgrænse for de folk de sender til BH-rep/best. Det burde de tage at få. 70 år må være rigeligt. Hvis HVR ikke kan finde egnede folk til BH-best, så skal de hellere blive væk end gøre skade på BH.

ONA må være så gammel og forkalket at han ikke forstår sig på moderne højskoledrift. På en skole skal der være kæft, trit og retning og sådan er det. Oldgamle ONA er helt og aldeles galt på den. Og vores elevrepræsentanter i bestyrelsen har aldrig kunne lide denne gamle sure mand.

ONA har aldrig bidraget med nogetsomhelst til Brandbjerg. Det er ikke ONA som definerer et godt flot og moderne skolekoncept, det er ikke ONA, som finder en fond som kan bakke nye BH-initiativer op, og ONA har intet netværk som skaber dynamik og fremdrift.

ONA giver et magttomrum som BH kan misbruge til at begå ulovligheder.

Pinligt, at HVR placerer en så uheldig gammel og sur person i vores bestyrelse, og man forstår at folk får nok og dropper BH-best pga ONA, fx rektor på Rosborg Gym.

ONA er formeldt uddannet teknikum-ingeniør. ONA ved intet om Grundtvig, skoleledelse, og moderne skoleforhold. Det eneste han vil er del og hersk.

Det fortælles, at da han solgte hans forældede familie-virksomhed for at gå på pension gik den konkurs kort tid efter, og en ny ung ejer var blevet tørret og snydt.

ONA anvender meget tid til at nyde pensionist-tilværelse med eksotiske rejser, manden har slet ikke tid til Brandbjerg.

En Hr Riis fra HVR er medlem af BH-rep. Oldgamle sure Riis har vistnok været konkurs i mange mange år, er han et godt eksempel for eleverne?

 

Link til Riis´ konkursbo: https://datacvr.virk.dk/data/visenhed?enhedstype=virksomhed&id=53672019&language=da