Skandaleskolens advokat Bjarne Aarup

Skolens sagfører Bjarne Aarup(BA) arbejder gratis frivilligt ulønnet for skolen. Men det bliver desværre kun til venstrehåndsarbejde, for Bjarne har begået mange fejl på Brandbjerg Højskole(BH). Han er nu søgt indklaget for advokatklagenævnet, der er en form for klage ifht moderator-advokater, og Bjarne er meldt til politiet for ulovligt virke.

En vinkelskriver kunne gøre det bedre

Bjarne er meldt til politiet for ulovligt virke i et forhold i forbindelse med BH.

Løgnagtige Bjarne er også søgt indbragt for advokatklagenævnet. Og dem løg han så for.

Der er en gruppering af moderator-advokater i Danmark, og da man kan mene at BA har misbrugt hans moderator-titel er der en form for klage der også.

Misbrug af moderatorrolle

En moderator må naturligvis ikke misbruge hans informationer, og virke til, at give en stærk part i en sag bedre kort på hånden. En moderator skal være neutral og upartisk,  og ikke som Bjarne misbruge hans stilling til at jorde en svag part i en moderation imellem 2 parter. Hvor er det bare uhædderligt, at BA begår den slags og sparker nedaf imod en svag part.

Umiddelbart når man lærer Bjarne at kende tænker man, at han er da en gentleman, og det er han måske også normalt. Men i hans arbejde med BH har han blandet pædagogik og jura sammen på en upassende måde og opført sig næsten værre end en bøddel.

Bjarne troede, at han kunne klare de svære problemstilllinger ude på Brandbjerg med venstre hånd. Men Bjarne og hans stab, har efterhånden anvendt rigtig meget tid på Brandbjerg op igennem årene. Uden at få en krone for det.

Det er Bjarnes andre kunder, som betaler for dette tidsforbrug. RED forstår ikke, at Bjarnes rigtige kunder gider sponsere Bjarnes BH-aktiviteter, som ender i den ene skandale efter den anden.

Bjarne burde sige farvel og tak til Brandbjerg og koncentrere sig om hans rigtige betalende kunder.

Hvis Bjarne vil have charity-kunder så tag dog nogle som ikke lokker BA ud i skandaler og ulovlighedslignende situationer.