Brandbjerg Højskole skal være velkommen til at udtale sig til denne blog

Alle sager har 2 sider og Brandbjerg Højskole skal være velkommen til at udtale sig til denne blog.

Denne blog går ind for dialog og at alle kommer til orde, så hvis nogen på BH har en holdning til noget af det som står på denne blog så bringer vi det meget gerne.

Problemet er bare at BH går ikke ind for dialog. BH kunne aldrig finde på at udtale sig til denne blog for det er BH da for fin til.

På BH har en sag ikke 2 sider, en sag har een side og det er BHs, AMEN. Hvis man forsøgte at ringe BH op og få en udtalelse til nogen af problemstillingerne på denne blog så ville de smække røret hårdt på hurtigt. Og det er egentligt ligegyldigt hvordan man spørger sødt og høfligt eller skarpt. Man kan vel bare ringe til BH og snakke om det, nej nej nej.

Hvis den ene part i en sag konsekvent nægter at udtale sig så kan vi altså ikke gøre for at det bliver den anden parts version som bliver den konkluderende.

BH har haft mange chancer og mange års mulighed for at besvare nogle af kritikpunkterne på denne blog og det har BH konsekvent fravalgt. BH mener at alt hvad der står på denne blog er fri fantasi og hetz imod BH. Denne blog har inviteret BH til stille og rolig dialog og thedrikning et utal af gange men det har BH konsekvent afslået. Og det er egentligt en overtrædelse af alle Grundtvigske principper.