Elev bortvist uden grund, bagvaskes herefter

Elev bortvises helt uden saglig begrundelse, uden gule kort og uden ret til at forsvare sig og uden at møde skolens ledelse. 

Skoleledelsen bagvasker herefter eleven og overtræder regler om tavshedspligt.

Eleven nægtes, at få en en begrundelse og det begynder mere og mere at ligne en politisk sag, hvor skoleledelsen ikke bryder sig om hvad de fejlagtigt tror er elevens politiske holdninger.

Skoleledelsen skriver åbent om sagen på et Facebook-forum BrandPunktet som er elevernes egen gruppe og har 512 medlemmer. Det er æreskrænkelselse, bagvaskelse og brud på tavshedspligt og utidig indblanding i elevdemokratiet. 

Skoleledelsen er meldt til Vejle Politi for bagvaskelse, æreskrænkelselse og brud på tavshedspligt i denne sag. 

Ifht begrundelsen for den groteske bortvisning har skoleledelsen ændret forklaring flere gange. Alle disse begrundelser har været falske, og slet ikke saglige begrundelser for en så grotesk bortvisning.

Eleven har forlangt et personligt møde længe med skolens ledelse nu, og dette nægter BH fortsat. 

Trods det, at BH mener at BH har en dialogpolitik.

Se også sagen om en empati-forladt og skandaløs udsmidning af en handikappet elev fra skolen.

Det skal nævnes, at disse to ovenstående sager er helt unikke i højskole world. Ingen andre højskoler har en sådan psykisk invaliderende adfærd overfor deres elever.

Sagerne er veldokumenterede. Skolen nægter at kommentere dem.

Den pågældende elev havde op igennem årene udført meget godt frivilligt arbejde med relation til skandale-skolen, men det var der ingen tak for. Utal er verdens løn.