Elsebeth Gerner Nielsen fornærmet og krænket på andres vejne

Elsebeth Gerner Nielsen(EGN) meldte en debattør for racisme for nogle år tilbage. Martin Krasnik var blevet omtalt i vendinger, som EGN mente var racistisk.

Hvorfor blander EGN sig i det? Anmeldelsen førte ikke til noget.

Elsebeth Gerner Nielsen er generalsekretær i FFD, Højskolernes landsforening. Og så er hun krænket på andres vejne.

For nogle år siden skrev en debattør(med initialerne KHL) om Martin Krasnik, som har jødiske rødder, noget som Elsebeth mente var racistisk.

Elsebeth anmeldte KHL for racisme, og det kom der intet ud af.

Men, hvorfor blander EGN sig i det? Hvis Krasnik føler, at han bliver udsat for racisme for må han da selv kontakte politiet.

Denne blog kalder den slags for ztampisme. Ztampister er altid krænkede og fornærmede og mest på andres vejne, som så måske slet ikke er det.

I forbindelse med denne ikke-racismesag er der fremkommet detaljer, som kunne være beskyttet af tavshedspligt. Redaktionen af denne blog RED er derfor interesseret i, at finde ud af om nogen fx EGN ikke overholdt regler om tavshedspligt i denne forbindelse. I øjeblikket er der dog ikke noget som tyder derpå.

Det burde ikke være nødvendigt at skrive, men RED afskyr naturligvis enhver form for ægte racisme imod jøder mv.

Debattøren KHL er ikke nogen stor autoritet, man kunne jo bare ignorere hans udsagn. EGN er som x-folketingsmedlem, x-rektor og FFDgeneral derimod en autoritet som bærer gyldne kæder så hendes handlinger kan vi ikke ignorere.

Kilde: https://www.dr.dk/nyheder/indland/ingen-racismesag-kalde-tv-vaert-landsskadelig-joede

 

Ztampismen på Brandbjerg

Vi har en lignende problemstilling i Brandbjerg, hvor en ansat blev krænket på en leverandørs vejne. Derefter startede denne ansatte en årelang krig imod en uskyldig elev. I den forbindelse blev regler om tavshedspligt overtrådt. Ztampisme er åbentbart meget udbredt i højskoleworld. Leverandøren var ikke særlig krænket.

Ingen straf er hård nok

Når disse altid krænkelsesparate ztampister finder et offer er ingen straf hård nok. Hvis de havde dødsstraf i deres magt ville de bruge den omgående og altid. Ztampisme er en ny form for stalinisme, som ødelægger vores uddannelsesinstitutioner og vores samfund.

Ztampisterne skal smides ud af højskolerne, og de skal sendes til læge.