Krænkelsesprinsesse medlem af vores repræsentantskab

Sana Mahin Doost er tidligere formand for DSF, Danmarks Studerendes Fællesråd.

Her brugte hun tiden på meetoo på universiteterne. Det er også sjovere end kvalitet i undervisningen, og debat om resurse-tilførsel og fordeling.

Når der skal diskuteres kæmpeeskimo er det Sana journalister ringer til. Og det er jo nok fordi Sana er dansk mester i at være krænket, krænket på andres vejne.

Sana bliver krænket når radio-load kritiseres.

Sana misbrugte DSF til at kæmpe for flytninge og indvandrere. DSF er til for alle de studerende ikke for specielle grupper af nydanske, miniroriteter OSV.

I DSF er man jo også gået amok med bizar pridepolitik under Sanas ledelse i stedet for at snakke om gode universiteter for alle.

Sana er naturligvis best friends med Jens Philip Yazdani, som opfordrer amerikanere til, at brænde politistationer ned.

Sanas vinkling ifht Iran: gode mennesker og gode immigranter, men ikke et ord om det iranske præstestyrets brutalitet og diktatur.

Sana mener naturligvis at enhver form for fornuftig tildeling af resurser på universiteter er forkert, alle studier skal bare have flere penge i det uendelige.

Sana har du overvejet, at hvis ingen i dk er interesseret i indianske sprog fra før kristi, så tildeler man midler fra den uddannelse til et andet felt?

Sana er naturligvis stor tilhænger af eliteprojektet Ungdomsøen, hvor ingen unge har haft nogetsomhelst medbestemmelse på noget, og som slet ikke kan lade sig gøre fordi øen ligger ad helvede til.

 

Sana er et godt symptom på, hvad der er galt på Brandbjerg

Sana hylder konsekvent det kontrære, og er verdensmester i krænkelse.

Hun er krænket over alt og alle, og hun er konstant krænket på andres vegne.

Alle ved, at meetoo er hysterisk og opreklameret, og her går Sana helt naturligvis igang med hendes krænkelseshysteri.

Sana tager fat i meetoo og græder snot over alle de stakkels kvinder det går ud over, medens ægte problemstillinger om studiernes faglighed og brugbarhed på arbejdsmarkedet rager hende en høstblomst. Voksne mænd som bliver fanget i heksejagt af falske beskyldninger er Sana naturligvis fuldstændig ligeglad med.

Brandbjerg samler på krænkerede personer som Sana.

Brandbjerg elsker disse moderne politisk korrekte mennesker som mener alle statuer er onde slavehandlere.

Brandbjerg elsker at knuse enhver saglig debat med politisk korrekthed og en fornærmet mine over alt.

 

Det er Sana og Brandbjerg(BH) der krænker

Når typer som Sana og BH vil styre os allesammen med krænkelseshysteri, hysteriske meetoo-kampagner og politisk korrekthed så er det Sana&BH som respektløst krænker os andre.

Hvis unge mennesker vil lære at blive krænket og lære at råbe racist efter alt og alle som ikke er det så tag et kursus på Brandbjerg.