Spild af instruktørmidler

Danseugen har lige så længe den har været her i Brandbjerg flyet instruktører ind fra Caribien. Trods det, at der findes dygtigere og billigere instruktører i Europa.

År efter år har danseugen anvendt den stærkt økonomisk udfordrede skoles frie midler på, at flyve instruktører ind fra Caribien. I højsæsonen, hvor flybilletterne er dyrest. En enkelt instruktør har haft både mand, bror og mor med, formentlig delvist eller helt på skolens regning.

Der findes masser af gode danse instruktører i EU. De bedste findes i EU for de gider ikke være i de Caribien, hvor økonomien er dårlig. Dans er et luxusprodukt for rige. Alle dygtige instruktører bor i USA eller i EU. 

Af personlige årsager og gammel kiv ønsker nogle af topinstruktørerne i EU ikke at arbejde her i Brandbjerg. Derfor er BH nødt til at købe dyrere instruktører i Caribien som til gengæld er ringere. Deres pædagogik er ringere og deres sprogfærdigheder er naturligvis ringere.

Det må være slut med at vi spilder penge på dårlige instruktører og unødvendige dyre flybilletter. 

Midlerne går fra de unge

Aldeles upassende, at de midler bruges på voxne festaber, midlernr tages fra de unge lange elever. Disse merudgifter til de voxne festaber som dybest set slet ikke hører hjemme i Brandbjerg opstår kun fordi vores dansediktator er uvenner med alle seriøse instruktører i Europa.